ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΟΝ REAL FM ΚΑΙ ΤΟΝ Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 ·

Θέλω να ξεκινήσω ρωτώντας με ποιο τρόπο έχετε σκοπό να οργανώσετε την αντιπολίτευσή σας στο πακέτο των νέων μέτρων που έρχονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
«Μέσα στη Βουλή η αντιπολίτευση δεν είναι και τόσο δύσκολο πράγμα. Θέσεις έχουμε, αιτήματα έχουμε, εκτιμήσεις έχουμε, προβλέψεις έχουμε, μπορούμε να την οργανώσουμε μια χαρά. Το ζήτημα είναι…».
Ο Ριζοσπάστης όμως χτες είχε τίτλο γενική απεργία.
«Ακριβώς αυτό λέω. Το ζήτημα είναι ο λαός τι θα κάνει. Αυτό έχει σημασία. Το θέμα δεν είναι να προσθέσουμε μια απεργία στις τόσες που έχουν γίνει. Πρέπει να είναι μια γενική απεργία που να πάρουν μέρος οι πάντες: Εργατοϋπάλληλοι δημόσιου, ιδιωτικού τομέα, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες κλπ και να εγκαινιάσει μια σταθερή πορεία αντεπίθεσης, γιατί ούτε αυτά είναι τα τελευταία μέτρα, έρχονται χειρότερα. Η κρίση δεν έχει πιάσει πάτο, και επομένως ο λαός δεν μπορεί να λέει απλώς «φτάνει πια, δεν αντέχω άλλο». Γιατί στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Πρέπει να τον φοβηθεί το λαό η κυβέρνηση, η ΕΕ, το ΔΝΤ, η ΕΚΤ. Αν δεν φοβηθούν ότι ο λαός θα τραβήξει μπροστά κι αποφασιστικά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να κάνουν πίσω ούτε ρούπι».

Social Share

συζητηση για τον προϋπολογισμο

Σφίγγει η θηλιά Για τα λαϊκά σπίτια
Οι λαϊκές ανάγκες δεν χωράνε στην ανάπτυξη

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ MAIL

Ειδησεις 902

Νέα του Π.Α.ΜΕ

 
*/