Δ. Κουτσούμπας: Να ανέβει πολύ ψηλά το ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που αμφισβητεί την ΕΕ



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Καταγγελλία της ΝΕ Χίου του ΚΚΕ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 ·

Η ΝΕ Χίου του ΚΚΕ καταγγέλλει τους άθλιους συκοφάντες και ψιθυρολόγους που προέρχονται από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Αυτοί που συστεγάζονται στην “ενότητα της κυβερνώσας αριστεράς” διαδίδουν ότι επειδή το ΚΚΕ δε βγάζει βουλευτή στο νησί, να ψηφίσουν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο αφού δεν βγάζει βουλευτή!
 Προφανώς, οι πολιτικοί καθοδηγητές τους υπό τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ κ. Κοτσακά και οι παρατρεχάμενοι, που φιγουράρουν στην επιτροπή στήριξης εκλογικού αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοί και μη εξαιρετέοι, απεργοσπάστες και πρόσφατα αντιμνημονιακοί, γνωστά πολιτικά εκκρεμή με αλλεργία στο να κρατούν το πολιτικό τους λόγο, εφαρμόζουν τις δοκιμασμένες και, άθλιες πρακτικές του δικομματισμού των ψευτοδιλλημμάτων, της “χαμένης ψήφου”, του “μικρότερου κακού” και των υπόγειων διαδόσεων για “το καλό της κυβερνώσας αριστεράς”.
 Δεν είναι τυχαίο ότι νυν νεοπασόκοι του ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια διαδίδουν και στα γειτονικά νησιά της Σάμου και της Λέσβου όπου βέβαια το ΚΚΕ έχει ήδη εκλέξει βουλευτή από τις εκλογές στις 6 Μάη.
 Η ΝΕ Χίου του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και το λαό του νησιού να ανατρέψει στην κάλπη τα στημένα ψευτοδιλήματα, τις αυταπάτες και τις συκοφαντίες των “αριστερών” του ΣΥΡΙΖΑ, που κόβουν και ράβουν την πολιτική τους ανάλογα με την ψηφοθηρία και το εμπόριο ελπίδας που πουλούν. Καμία αυταπάτη για τους υπηρέτες της ΕΕ που δίνουν όρκους στήριξης στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ και καλούν το λαό να τους στηρίξει δήθεν για να καταργήσουν το μνημόνιο, ενώ στην ουσία διεκδικούν ρόλο καλύτερου διαπραγματευτή της πλουτοκρατίας, με νέα μνημόνια που θα φορτώσουν στην πλάτη του λαού.
 Το ΚΚΕ απευθύνεται στο λαό με καθαρές κουβέντες. Λέμε ανοικτά και τίμια την πολιτική μας και καλούμε τους εργαζόμενους να στηρίξουν το ΚΚΕ για να είναι ισχυρό στη Βουλή και στο λαϊκό  κίνημα γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Να το στηρίξει για τη Λαϊκή διακυβέρνηση που η εξουσία θα ανήκει στο λαό και ο παραγόμενος πλούτος στους δουλευτάδες του! Μόνο αυτή η κυβέρνηση με τη δράση του λαού θα διαγράψει μονομερώς το χρέος, θα ανατρέψει τα μνημόνια και τη δανειακή σύμβαση, θα σπάσει τα δεσμά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, θα κάνει το λαό αφεντικό του πλούτου του!
 Εύκολες λύσεις και αριστεροί σωτήρες των μπαλκονιών δεν υπάρχουν. Με παροπλισμένα υλικά κατεδάφισης του ΠΑΣΟΚ που στήριξαν χρόνια τώρα τις αντιλαϊκές πολιτικές όπως η Κατσέλη, ο Κουλούργης, ο Κοτσακάς με τους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ (Ραφτόπουλος κλπ) επιφυλάσσεται νέα επίθεση στα λαϊκά συμφέροντα. Οι μάσκες έπεσαν. Ο λαός χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ στη νέα αντιλαϊκή θύελλα είτε με κεντροαριστερό είτε με κεντροδεξιό διαχειριστή.

Χίος 12-6-2012

Social Share

 
*/