Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Χαιρετίζει το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ την πολύ μεγάλη σε όγκο και παλμό απεργιακή συγκέντρωση για το προδιαγεγγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 ·

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ!

Το μεγάλο σε όγκο και παλμό Απεργιακό Συλλαλητήριο που οργανώθηκε από το ΝΤ ΧΙΟΥ της ΑΔΕΔΥ ξεπέρασε  μια συνηθισμένη κινητοποίηση.

Οι εργαζόμενοι, οι φοιτητές, οι μαθητές, οι γονείς, ο λαός του νησιού μας, με τον παλμό τους, μετέτρεψαν τη θλίψη και την οργή σε αγώνα, σε φωνή, έγιναν η φωνή των νεκρών και έστειλαν την κυβερνητική προπαγάνδα στα σκουπίδια. 

Οι μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις, τόσο εδώ όσο και σε όλη τη χώρα, έστειλαν το ξεκάθαρο μήνυμα ότι κανένα συγχωροχάρτι δε δίνει ο λαός σ’ αυτούς που ρίχνουν τις ευθύνες για το έγκλημα στην κακιά ώρα, την κακιά χώρα, για να γλυτώσουν από την οργή του λαού. Σε εκείνους, που προσπαθούν να αποκρύψουν τους πραγματικούς ενόχους, που δεν είναι άλλοι από την ιδιωτικοποίηση, την κατάτμηση των σιδηροδρόμων, για τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, πολιτική όλων όσων κυβέρνησαν και κυβερνούν σήμερα.

Η σημερινή κυβέρνηση λοιπόν, η προηγούμενη, τα κόμματά τους, υλοποιούν την πολιτική που αφήνει πίσω της εκατόμβες νεκρών, έχουν ήδη καταδικαστεί στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας. Είναι ένοχοι! 

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ - ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

ΤΩΡΑ Η ΟΡΓΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ

Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί ακόμα πιο  δυνατοί, ακόμα πιο αποφασισμένοι.

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/