Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Απεγκλωβισμός προσφύγων και μεταναστών - καμιά νέα φυλακή πουθενά - να κλείσει η ΒΙΑΛ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 ·

Από το πρωί είναι σε εξέλιξη μαζική - μαχητική συγκέντρωση Θόλος και μεγαλειώδης αυτοκινητοπορεία στο κέντρο της πόλης. ΜΑζικοί φορείς, Τοπικές Κοινότητες εκατοντάδες κάτοικοι από τη Συκιάδα, τη Λαγκάδα, τα Καρδάμυλα και όλο το νησί, παίρνουν μέρος ενάντα στα σχέδια της κυβέρνησης και της ΕΕ για μετατροπή των νησιών σε φυλακές προσφύγων και μεταναστών.

Στη συγκέντρωση μίλησαν οι πρόεδροι από τις Τοπικές Κοινότητες Συκιάδας, Λαγκάδας, Καρδαμύλων και Βροντάδου καθώς και εκπρόσωποι από τη Συντονιστική Επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων Χίου και το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ.

Οι συγκεντρωμένοι προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο της εθνικής οδούς Χίου – Καρδαμύλων από τις 9:30 σήμερα το πρωί στην περιοχή Θόλος και προχώρησαν σε ιδιαίτερα μαζική αυτοκινητοπορεία διαμαρτυρίας προς το κέντρο της πόλης της Χίου.







Βασικό σύνθημα "Ούτε στο Θόλος - Ούτε πουθενά - Στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν είναι τα νησιά", εκατοντάδες Χιώτες βρίσκονται σε μαζική κινητοποίηση ενάντα στα σχέδια για νέα υπερδομή στο νησί.

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/