Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Συγκέντρωση φορέων σήμερα στο περίπτερο ΕΦΚΑ στην Πλατεία, με αίτημα τον απεγκλωβισμό και το κλείσιμο των χοτ σποτ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 ·

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΓ του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ μετά από την μαζική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τα πρωτοβάθμια σωματεία της δύναμης μας, καλεί όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα να μετέχουν αύριο 22/1/2020 στις 12:00 στην συγκέντρωση στην πλατεία Βουνακίου απέναντι από το κτίριο της ΠΕ Χίου (περίπτερο ΕΦΚΑ) με βάση τις θέσεις μας για τον απεγκλωβισμό των προσφύγων - μεταναστών από τα νησιά μας και να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι θύματα των εγκληματικών πολιτικών Ε.Ε, ΝΑΤΟ και ελληνικών κυβερνήσεων . 

Διεκδικούμε αταλάντευτα και απαιτούμε:

· Να καταργηθεί το αίσχος των hotspots και για το νησί μας η ΒΙΑΛ. Κανένα νέο κέντρο!

· Να απλοποιηθούν όλες οι διαδικασίες και να χορηγηθούν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα στους πρόσφυγες για να απεγκλωβιστούν από τα νησιά και να φτάσουν στη χώρα του τελικού προορισμού τους.

· Να εξασφαλιστούν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για τους πρόσφυγες, για όσο καιρό παραμένουν. Να υπάρξει ιδιαίτερη μέριμνα και φροντίδα για τα ασυνόδευτα παιδιά.

· Να εξασφαλιστεί η πρόσβαση και η παροχή υγείας, παιδείας και πρόνοιας σε όλους τους πρόσφυγες με κρατική μέριμνα.

· Να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις αντίστοιχες υπηρεσίες, με την απορρόφηση και του προσωπικού που εργάζεται σε δομές των νησιών.

· Να αποζημιωθούν στο 100% όσοι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου έχουν υποστεί ζημιές από το διπλό εγκλωβισμό που επέβαλε η ΕΕ και οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Έχουμε χρέος να παλέψουμε ενάντια στην αιτία που γεννά την προσφυγιά

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/