Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Η ΝΔ θα αξιοποιήσει τους αντιλαϊκούς νόμους του ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 ·

Η ΝΔ θα αξιοποιήσει τους αντιλαϊκούς νόμους του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα σε παρεμβάσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή στο «Bluesky». Πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ θα στηρίξει κάθε μέτρο που είναι υπέρ του λαού και μέσα στη Βουλή, υπενθυμίζοντας πως και στην προηγούμενη Βουλή είχε καταθέσει σειρά προτάσεων νόμου και τροπολογιών για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων που δεν έγιναν δεκτές. 

Η Μ. Κομνηνάκα αναφέρθηκε σε μία σειρά θέματα της επικαιρότητας, όπως η απελευθέρωση κρατούμενου μεγαλοεπιχειρηματία με βάση τον νέο Ποινικό Κώδικα, όπου σημείωσε τον ταξικό προσανατολισμό της Δικαιοσύνης.

Σχετικά με την αντιπαράθεση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη ΔΕΗ, τόνισε ότι τα δύο κόμματα συμφωνούν στην πολιτική της απελευθέρωσης της Ενέργειας, που κάνει δυσβάστακτο το κόστος της για τον λαό, ενώ σχολίασε και τη μεταξύ τους αντιπαράθεση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αναδεικνύοντας το γεγονός ότι με αυτήν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στην προώθηση των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών και η ΝΔ θέλει να τον συνεχίσει.

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/