Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

KNE: Διήμερο πολιτικής εξόρμησης με αισιοδοξία και μαχητικότητα

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 ·

Σε διήμερο πολιτικής εξόρμησης προχωρούν οι οργανώσεις της ΚΝΕ στη Χίο με επικεφαλής τους υποψήφιους Βουλευτές Χίου Άρη Μιχαλάκη και Χριστίνα Παληού.
Σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει συγκεκριμένα:

"Με πνεύμα μαχητικότητας και αισιοδοξίας, οι οργανώσεις της ΚΝΕ στην Χίο, διοργανώνουν διήμερο πλατιάς πολιτικής εξόρμησης προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τη νεολαία του νησιού, τους νέους εργαζόμενους,να συζητήσουν μαζί τους την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Με αυτό το άνοιγμα επιδιώκουν να αναδείξουν  τι πραγματικά κρίνεται στις εκλογές της 7ης Ιούλη, ότι  δεν κρίνεται σε αυτές ποια θα είναι η κυβέρνηση που θα μας ξεζουμιζει, αλλά πώς θα είναι πραγματικά ισχυρός ο λαός και η νεολαία. Ότι ισχυρός λαός σημαίνει ισχυροποίηση του ΚΚΕ που την επόμενη μέρα θα καταθέσει όλες του τις δυνάμεις στην οργάνωση της πάλης για  την ικανοποίηση των αναγκών του λαού και της νεολαίας, για μόρφωση, δουλειά, ζωή με αξιοπρέπεια.

Σε αυτό το πλαίσιο η Τομεακή Οργάνωση Χίου της ΚΝΕ, με επικεφαλής τον Άρη Μιχαλάκη και την Χριστίνα Παληού, υποψήφιους Βουλευτές Χίου με το ΚΚΕ, έχει προγραμματίσει:

- Την Παρασκευή 21/6 περιοδεία στις 19.00 ξεκινώντας από το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, στην Απλωταριά, θα κατευθυνθούν σε καφετέριες και στέκια νεολαίας στην Παραλία.

- Την Παρασκευή 21/6 εξόρμηση στις 20.00  στο γήπεδο της Φάρκαινας.

- Το Σάββατο 22/6 εξόρμηση στις 11.00 στα μαγαζιά στην Απλωταριά

- Το Σάββατο 22/6 στις 20:00  οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ θα βρίσκονται σε τραπεζάκι στον δρόμο της Παραλίας για να συζητήσουν με τους νέους και νέες του νησιού".

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/