Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Δυναμικές περιοδείες υποψηφίων Βουλευτών στη Χίο και κάλεσμα για ισχυρό ΚΚΕ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 ·


Σήμερα το πρωί κλιμάκια του ΚΚΕ με υποψήφιους περιόδευσαν σε χώρους δουλειάς και περιοχές στο νησί.
Μίλησαν με εργαζόμενους και κατοίκους, αναδεικνύοντας την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ για να είναι δυνατός ο λαός την επόμενη ημέρα. Τόνισαν την ανάγκη ισχυρής λαϊκής αντιπολίτευσης αφού είτε με το ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη ΝΔ τα αντιλαϊκά μέτρα και αυτή η πολιτική θα συνεχιστούν. Άλλωστε είναι δεσμευμένοι έως το 2060 με τα ματωμένα πλεονάσματα, τα άγρια φοροληστρικά μέτρα.
Συγκεκριμένα, περιοδεία πραγματοποιήθηκε με επικεφαλείς τους υποψήφιους Βουλευτές του Κόμματος Χριστίνα Παληού και Νατάσα Διακορώνα:

  •     Σε όλα τα τμήματα της Βιβλιοθήκη του Κοραή όπου κατά τη συζήτηση τους έγινε κάλεσμα στην εκδήλωση για το Ρήγα Φεραίο.
  •    Στον ΣΕΠΕ όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που συναντούν οι εργαζόμενοι κατά τους ελέγχους από την εργοδοσία, που απ’ ότι φαίνεται ξεσαλώνει με την κάλυψη του νομικού πλαισίου, που έχουν διαμορφώσει όλες οι κυβερνήσεις.
  •     Στην εφορία σε όλα τα τμήματα καθώς και στην αποκεντρωμένη διοίκηση.

Δεύτερο κλιμάκιο με επικεφαλείς του υποψήφιους Βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργη Αμπαζή και Άρη Μιχαλάκη, επισκέφθηκε το Πυροσβεστικό κλιμάκιο στα Αρμόλια, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της υποστελέχωσης της Πυροσβεστικής, η ανάγκη συνολικού σχεδίου αντιπυρικής προστασίας στο νησί, με βάση τις ολοκληρωμένες προτάσεις που έχει καταθέσει το ΚΚΕ στη Βουλή. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στα εργασιακά δικαιώματα με αιχμή τη μόνιμη και σταθερή δουλειά.
Επίσης, επίσκεψη έγινε στο Νηπιαγωγείο Νενήτων και τα καφενεία στα Νένητα. Τέλος, περιοδεία έγινε στο Κέντρο Υγείας στο Πυργί τονίζοντας την ανάγκη στελέχωσης και υποβάθμισης των δομών υγείας στο νησί ώστε οι κάτοικοι των μαστιχοχωρίων να μην αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο νοσοκομείο.

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/