Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Σχόλιο για το χθεσινό συλλαλητήριο και τη στάση των κομμάτων

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 ·

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε το εξής σχόλιο για το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη και τη στάση των κομμάτων:
«Τόσο οι διοργανωτές του χθεσινού συλλαλητηρίου όσο και η κυβέρνηση και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, ανεξάρτητα από το αν τάσσονται στην πλευρά του εθνικισμού ή του κοσμοπολιτισμού, δεν αμφισβητούν στο ελάχιστο την επίλυση του προβλήματος υπό την αμερικανοΝΑΤΟική ομπρέλα, που είναι και ο υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνος για τους λαούς των Βαλκανίων.
Η μεν ΝΔ ψαρεύει στα θολά νερά του εθνικισμού, αθωώνοντας φασιστικές, ναζιστικές δυνάμεις όπως η ΧΑ, που συμμετείχαν επίσημα στο συλλαλητήριο, ο δε ΣΥΡΙΖΑ δίνει για μια ακόμη φορά ρεσιτάλ υποκρισίας, τη στιγμή που στο συλλαλητήριο πρωτοστατούσαν οι κυβερνητικοί του συνέταιροι, ενώ και ο ίδιος στο παρελθόν δεν δίσταζε να συμπορεύεται με τέτοιες αντιδραστικές δυνάμεις στο πλαίσιο του πολιτικού του τυχοδιωκτισμού».

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/