Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

NT Χίου της ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα για συσπείρωση στα σωματεία ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ στο Δημόσιο που υπηρετεί τις ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών, τις απολύσεις και την κινητικότητα.

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 ·

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
 οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο Τομέα του νησιού μας μέσα από δημοκρατικές μαζικές γενικές συνέλευσης και συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με την πρωτοβουλία των συλλόγων τους έδωσαν αγωνιστική –διεκδικητική απάντηση σον επιχειρούμενο εκβιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την προώθηση της «αξιολόγησης» στο Δημόσιο ως προαπαιτούμενο της 3η αξιολόγησης της Ελλάδος από το Δ.Ν.Τ , την Ε.Ε. και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Μια αξιολόγηση που στοχεύει να προωθήσει τις ιδιωτικοποιήσεις και την επιχειρηματική λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών,των νοσοκομείων, των σχολείων ,των υπηρεσιών της  καθαριότητα των δήμων κ.α
Μια αξιολόγηση που στοχεύει στην σύνδεση του μισθού – παραγωγικότητας, στην αναξιοκρατία, στη στοχοθεσία , στην κινητικότητα και τέλος στην επίτευξη του τελικού στόχου που είναι οι απολύσεις προκειμένου να δοθούν οι υπηρεσίες στους επιχειρηματικούς κύκλους που πιστά υπηρετούν.

Ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή των εργαζομένων  στην ΑΠΕΡΓΙΑ –ΑΠΟΧΗ που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ ήταν το ηχηρό μήνυμα που πήρε οι κυβέρνηση. Τα ποσοστά συμμετοχής των πρωτοβάθμιων σωματείων της δύναμης μας κυμαίνονται από 70% έως 100% όπως στο Νοσοκομείο της Χίου, το ΙΚΑ Χίου, την Δ/νση Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης Χίου, τις υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ, τις υπηρεσίες του Δήμου Χίου, της εξωτερικής φρουράς του Σωφρονιστικού καταστήματος Χίου κτλ.

Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο ενωμένοι και συσπειρωμένοι στους συλλόγους τους θα δώσουν απάντηση στους εκβιασμούς, στην τρομοκρατία και στις απειλές των εκπροσώπων της κρατικής εργοδοσίας. Δεν θα χαρίσουμε σε κανένα το κοινωνικό χαρακτήρα την δημοσίων υπηρεσιών που δεν μας χαρίστηκε αλλά κατακτήθηκε με τους αγώνες.

Η δήθεν «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ» του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των «ΘΕΣΜΩΝ» σε πανελλαδικό επίπεδο απορρίφθηκε από τους εργαζόμενους στον Δημόσιο Τομέα.
Είμαστε  αποφασισμένοι μαζί με όλους τους εργαζόμενους να προστατεύσουμε το δικαίωμα στην Απεργία. Δεν θα επιτρέψουμε  το ΟΧΙ των Δημοσίων Υπαλλήλων στην αξιολόγηση η Κυβέρνηση με κόλπα, παρανομίες και τρομοκρατία να το μετατρέψει σε ΝΑΙ.

Για την Ε.Γ. του ΝΤ Χίου
Ο Πρόεδρος                               Η Γραμματέας

                              Γ. Αμπαζής                                   Σ. Γατανά

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/