Ολόκληρη η εκδήλωση για τον Φώτη Αγγουλέ

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Αρνήθηκε επίσκεψη του Π.Α.ΜΕ σε Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους η Πρεσβεία του Ισραήλ - σφυρίζει αδιάφορα το Υπουργείο Εξωτερικών

Τρίτη 16 Μαΐου 2017 ·

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

     Όπως είναι γνωστό η ΠΣΟ και το ΠΑΜΕ με επιστολή τους προς το υπουργείο εξωτερικών και την πρεσβεία του Ισραήλ απαίτησαν την άμεση υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των Παλαιστινίων που κρατούνται στις φυλακές του Ισραήλ για ανθρώπινες συνθήκες και την άμεση απελευθέρωσή τους.

            Ζήτησαν να επισκεφθούν τις φυλακές. Το Υπουργείο απάντησε ότι «δεν έχει αρμοδιότητα». Για τέτοιο σοβαρό ζήτημα κανείς δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα. Από την άλλη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση του Ισραήλ.

Η κυβέρνηση του Ισραήλ δια της Πρεσβείας απάντησαν προκλητικά, απαγορεύοντας την επίσκεψη της ΠΣΟ και του ΠΑΜΕ στους αγωνιστές Παλαιστίνιους.

            Το ταξικό εργατικό κίνημα τονίζει ότι είναι δικαίωμά του να χρησιμοποιεί όλα τα μέσα και τους τρόπους για να εκφράσει την αλληλεγγύη του και τη στήριξή του στους Παλαιστίνιους Πολιτικούς Κρατούμενους. Θεωρούμε απαράδεκτη την τοποθέτηση της Ισραηλινής Πρεσβείας. Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις προσπάθειες και τον αγώνα για την άμεση απελευθέρωση των Παλαιστινίων.

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/