Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Άμεση απελευθέρωση των χιλιάδων Παλαιστινίων από τις Ισραηλινές Φυλακές

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 ·

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ  ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ  ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Το ΚΚΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα που ξεκίνησαν στις 17/4/2017 χιλιάδες Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές  του Ισραήλ και απαιτεί την άμεση απελευθέρωση των φυλακισμένων.
 Το ΚΚΕ εκφράζει γενικότερα την αμέριστη αλληλεγγύη του στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού κατά της ισραηλινής κατοχής που διαρκεί για δεκαετίες, με ευθύνη των ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει μεγάλες ευθύνες αφού, σε συνθήκες διαιώνισης της κατοχής και έντασης της ισραηλινής επιθετικότητας κατά του Παλαιστινιακού λαού, εφαρμόζει πολιτική εμβάθυνσης-ενίσχυσης  των πολιτικό-στρατιωτικών και οικονομικών σχέσεων με το κράτος του Ισραήλ.
Το ΚΚΕ καλεί τον ελληνικό λαό να εντείνει την συμπαράσταση του στον αγώνα των Παλαιστινίων ενάντια στους εποικισμούς, τις φυλακίσεις και κάθε είδους μέτρων καταστολής, για ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος, στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Α. Ιερουσαλήμ, με το λαό κυρίαρχο.


ΑΘΗΝΑ 18/4/2017                      ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/