Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 ·

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει ότι ο «διάλογος – απάτη» που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μέσα από την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της βουλής, την Τρίτη 9/2, είναι προσχηματικός κι επικίνδυνος, στοχεύει στην παραπλάνηση του λαού και την υπονόμευση των εργατικών – λαϊκών αγώνων, με στόχο την επιβολή των μέτρων – λαιμητόμο που διαλύουν τα κοινωνικά, ασφαλιστικά δικαιώματα.
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καλεί τους αγρότες  που παλεύουν στα μπλόκα του αγώνα, τους εργατοϋπάλληλους και τους αυτοαπασχολούμενους,  να αχρηστεύσουν τις κάθε λογής παγίδες που στήνει η κυβέρνηση και να συνεχίσουν αποφασιστικά την πάλη τους.
Το μήνυμα της μεγαλειώδους απεργίας στις 4 Φλεβάρη σε όλη την Ελλάδα είναι σαφέστατο : Συνεχίζουμε – κλιμακώνουμε τον αγώνα για να αποσυρθεί το κυβερνητικό σχέδιο κατεδάφισης της Κοινωνικής Ασφάλισης, ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής.  

ΑΘΗΝΑ 8/2/2016                     ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/